Hoe verloopt het boekingsproces

Hoe verloopt het boekingsproces?
Is dit een indicatie? Of direct een boeking?
Wanneer kan ik de boekingsbevestiging verwachten?
De betaling: hoe en wanneer?


Prijsindicatie

Om een prijsindicatie te krijgen kun je het boekingsformulier invullen en zolang je dit formulier nog niet hebt verzonden kan je dit, als je al je specifieke wensen hebt ingegeven, zien als een prijsindicatie.


Boeking

1. Indien je besluit dat je daadwerkelijk een boeking wilt doen, verzend dan het volledig ingevulde boekingsformulier.

2. Je krijgt binnen 24 uur (maandag t/m vrijdag) per email een bevestiging van je boekingsaanvraag.

3. Wij nemen deze in behandeling en moeten vervolgens wachten op een bevestiging van de gekozen school zelf. Dit heeft te maken met het feit dat cursussen soms volgeboekt zijn of,  in geval van te weinig deelnemers, dat cursussen ook wel eens geschrapt kunnen worden.
Mocht de door jou gewenste cursus of accommodatie niet beschikbaar zijn, dan zullen wij in plaats van een bevestiging alternatieve opties voorstellen.

4. Binnen 2 werkdagen krijg je van ons per email een bevestiging van de boeking.
Bij deze bevestiging bieden wij tevens de mogelijkheid aan om via ons door middel van een meegestuurde link,  bij onze verzekeringspartner – Joho/Isis Verzekeringen – een reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten.

5. Zodra de boeking en de bevestiging akkoord en definitief zijn, dient er een aanbetaling te worden gedaan van 300 euro. Deze aanbetaling dient als bevestiging waarmee wij je inschrijving/plaats in de gewenste school, cursus, onderdak en eventuele extras garanderen.

6. het resterende cursusbedrag dient bij ons binnen te zijn uiterlijk 4 weken voor aanvang van je cursus.
Indien je kort tevoren boekt en de cursus al binnen 4 weken start dan dient het gehele bedrag zo snel mogelijk naar ons overgemaakt te worden (zie onder).

7. In het geval je een transfer boekt, hou er dan rekening mee dat je minimaal één week voor aankomst, je aankomsttijden dient door te geven.


De betaling: hoe en wanneer?

Zodra je van ons een email met een bevestiging van de boeking hebt ontvangen, dient er een aanbetaling te worden gedaan van 300 euro (zie boven). Deze aanbetaling dient als bevestiging en garantie voor je inschrijving en plaatsing bij de gewenste school, de cursus en eventuele extra´s die je geboekt hebt.

Het resterende cursusbedrag dient bij ons binnen te zijn uiterlijk 4 weken voor aanvang van je cursus.
Indien je kort tevoren boekt en de cursus al binnen 4 weken start dan dient het gehele bedrag zo snel mogelijk naar ons overgemaakt te worden. Bedragen kunnen worden overgemaakt op onderstaande rekening:


Terug naar boven