Linganet

Op weg naar het grootste aanbod in kwaliteitscursussen. Wij proberen je met onze website te helpen om in het overweldigende aanbod taalcursussen dé cursus te vinden die het beste bij je wensen en budget past.


Onze expertise, voortkomend uit eigen ervaring met diverse taalcursussen en onze ervaring in de reisbranche, als agent voor taalreizen en onze ervaring bij de taalacademie in Spanje, maakt dat wij ons op velerlei gebied thuis voelen. Bovendien hebben onze medewerkers altijd veel plezier gehad in het leren van vreemde talen, waardoor zij onze klanten vol enthousiasme en kennis te woord kunnen staan en er voldoening uit halen je te helpen je internationale ervaring te verbreden en een geschikte cursus te vinden, zodoende bijdragend aan een voor jou fantastische nieuwe levenservaring.


Onze landenmanagers zijn bovendien zelf op locatie aanwezig: dit heeft als voordeel dat zij dagelijks contact hebben met de scholen en de studenten en dus goed op de hoogte zijn van de kwaliteit van en het onderwijs op de scholen. Daarnaast betekent dit dat wij direct ondersteuning kunnen bieden als er onverhoopt iets gebeurt waar de student even niet mee uit de voeten kan: wij spreken de taal, wij kennen de ins en outs en kunnen direct ingrijpen. Dit wordt door onze klanten als een prettige extra zekerheid beschouwd.


Onze website biedt een vernieuwend zoeksysteem waarbij al onze klanten, ongeacht hun leeftijd of opleiding, de meest geschikte cursus kunnen vinden: 65+ cursus, locatie aan zee of in een rustig dorpje, een school die ook kooklessen biedt of die extra culturele of andere activiteiten biedt…. met een paar drukken op de knop rollen de geschikte scholen, locaties en cursussen eruit. Bovendien kunnen de scholen onderling op diverse aspecten, services, prijs, e.d. worden vergeleken, waardoor je als klant zelf snel een geschikte school kan kiezen. Uiteraard kan de boeking direct via onze website geschieden, hebben wij altijd speciale kortingen en - als je er op tijd bij bent - zijn er altijd speciale aanbiedingen voor specifieke scholen: zie hier de aanbiedingen.