Kortingen

Type kortingen

Los van ons prijsvergelijkings- en informatiesysteem biedt Linganet ook diverse kortingen en speciale aanbiedingen en garandeert daarmee de laagste cursusprijs vergeleken met andere aanbieders!

Kortingen gelden volgens het principe, hoe langer je gaat, hoe hoger de korting. Dat betekent dat je kortingen krijgt die flink op kunnen lopen.

+ soms nog extra kortingen bij scholen die in bepaalde periodes in de aanbieding zijn (zie de huidige aanbiedingen)  

Combinaties van kortingen en aanbiedingen kunnen dan soms oplopen tot wel 10%!

Let op! Als je scholen en prijzen vergelijkt in onze prijscalculator dan zijn de kortingen alsook speciale aanbiedingen daarin allemaal verwerkt, bij de boeking kun je de specificaties van de kortingen en aanbiedingen terugzien.

Mocht je beschikken over een kortingscoupon dan dien je die bij de boeking in te vullen, deze wordt nog NIET automatisch verrekend in het systeem, maar zodra wij de boeking binnen krijgen zullen wij deze verwerken en je de korting uiteraard achteraf alsnog geven.


Waarom kan ik via Linganet met korting boeken?

Zodra door Linganet een student bij een school wordt aangemeld wordt de commissie van Linganet rechtstreeks betaald door die Spaanse school en/of universiteit en op deze manier wordt in feite een deel van deze commissie met de cliënt gedeeld, reden waarom linganet in staat is haar prijzen concurrerend te houden.

 

Terug naar boven