Over ons

Linganet
De voordelen op een rijtje
Ons team

Linganet

Op weg naar het grootste aanbod in kwaliteitscursussen. Wij proberen je met onze website te helpen om in het overweldigende aanbod taalcursussen dé cursus te vinden die het beste bij je wensen en budget past.

Onze expertise, voortkomend uit eigen ervaring met diverse taalcursussen en onze ervaring in de reisbranche, als agent voor taalreizen en onze ervaring bij de taalacademie in Spanje, maakt dat wij ons op velerlei gebied thuis voelen. Bovendien hebben onze medewerkers altijd veel plezier gehad in het leren van vreemde talen, waardoor zij onze klanten vol enthousiasme en kennis te woord kunnen staan en er voldoening uit halen je te helpen je internationale ervaring te verbreden en een geschikte cursus te vinden, zodoende bijdragend aan een voor jou fantastische nieuwe levenservaring.

Onze landenmanagers zijn bovendien zelf op locatie aanwezig: dit heeft als voordeel dat zij dagelijks contact hebben met de scholen en de studenten en dus goed op de hoogte zijn van de kwaliteit van en het onderwijs op de scholen.   Daarnaast betekent dit dat wij direct ondersteuning kunnen bieden als er onverhoopt iets gebeurt waar de student even niet mee uit de voeten kan: wij spreken de taal, wij kennen de ins en outs en kunnen direct ingrijpen. Dit wordt door onze klanten als een prettige extra zekerheid beschouwd.

Onze website biedt een vernieuwend zoeksysteem waarbij al onze klanten, ongeacht hun leeftijd of opleiding, de meest geschikte cursus kunnen vinden: 65+ cursus, locatie aan zee of in een rustig dorpje, een school die ook kooklessen biedt of die extra culturele of andere activiteiten biedt…. met een paar drukken op de knop rollen de geschikte scholen, locaties en cursussen eruit. Bovendien kunnen de scholen onderling op diverse aspecten, services, prijs, e.d. worden vergeleken, waardoor je als klant zelf snel een geschikte school kan kiezen. Uiteraard kan de boeking direct via onze website geschieden, hebben wij altijd speciale kortingen en - als je er op tijd bij bent - zijn er altijd speciale aanbiedingen voor specifieke scholen: zie hier de aanbiedingen.

De voordelen van Linganet nog eens op een rijtje:

spaans_studeren_in_spanje Linganet biedt een zoeksysteem dat je wegwijs maakt in de wereld van scholen en cursussen om zo de cursus, de school en de accommodatie te vinden die bij jou past! Zoek op type cursus, locatie en/of extra´s of vergelijk scholen en prijzen onderling!

spaans_studeren_in_spanje Informatie en meningen over meer dan 100 scholen in alleen al Madrid, Barcelona, Granada en Malaga.

spaans_studeren_in_spanje Linganet rekent géén inschrijfkosten en garandeert de laagste prijs vergeleken met andere agenten of boekingen via de school zelf!

spaans_studeren_in_spanjeLinganet biedt bovendien vaak speciale aanbiedingen en extra kortingen!

spaans_studeren_in_spanje Wij bieden gratis advies en ondersteuning op locatie: via onze internationale landenmanagers (taalexperts en ervaringsdeskundigen); zij verblijven in het land zelf en zijn mede daardoor goed op de hoogte van het reilen en zeilen van scholen en studenten en kunnen zo de kwaliteit en service van de scholen en het welbevinden van de studenten in de gaten houden en deze laatste groep direct bijstaan in geval van vragen en/of problemen: onze landenmanagers spreken altijd Engels en/of Nederlands!

Ons Team

Maak kennis met het Linganet team:

picture1

Rose-Marie Steevels: coördinator & landenmanager Spanje

Ervaringsdeskundige vanuit diverse invalshoeken: werkzaam geweest bij een taalreisbureau in Nederland; zelf diverse talencursussen gedaan bij 7 verschillende instituten in onder andere Malaga, Madrid, Granada (Spanje) en Sucre (Bolivia) en in Spanje gewerkt voor een taalreisorganisatie die lessen en activiteitenprogramma´s voor buitenlandse jongeren organiseert.
Na lange tijd zoeken heb ik besloten dat de talenbranche echt bij mij past: passie voor andere culturen, vreemde talen, reizen en buitenlandse ervaringen.. een combinatie die mooi samenkomt bij taalreizen, waar ik heel graag andere mensen voor enthousiasmeer. Zelf ben ik woonachtig in Spanje waar ik via mijn inmiddels opgedane ervaringen nu een netwerk van scholen heb kunnen opzetten.

spaans_leren

Eleonore Smits: landenmanager Costa Rica, Nicaragua en Panama

Ervaringsdeskundige. Na de middelbare school besloot ik een jaar naar het buitenland te gaan om mijn talenkennis van de Spaanse en Engelse taal te verbeteren en koos ik ervoor om 3 maanden naar Barcelona; 3 maanden naar Costa Rica en 3 maanden naar Australië te gaan, daar naar school te gaan en bij gastgezinnen te verblijven om zo een totale onderdompeling in zowel de talen als de cultuur te ondergaan.

Daarna reisde ik over de hele wereld en belandde uiteindelijk in mijn zo geliefde Costa Rica waar ik heb gewerkt op de Nederlandse ambassade, toeristen heb begeleid als reisgids voor Costa Rica en Panama en vervolgens startte met mijn eigen Linganet Franchise.

spaans_spanje

Richard Bruning: Web developing, SEO en internet marketing

Samen met John ben ik binnen Linganet verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en onderhouden en van de website en webapplicaties. Daarnaast houden wij ons bezig met marketing activiteiten, online campagnes, zoekmachine optimalisatie, etc. Wij werken dus vooral op de achtergrond en je zult als klant dus verder niet zoveel met ons te maken krijgen.

Ondanks dat ik zelf geen ervaringsdeskundige ben wat betreft talencursussen in het buitenland, ben ik er wel van overtuigd dat het leren van nieuwe talen steeds belangrijker wordt en op je CV zelfs onmisbaar zijn! Ik vind het dan ook een erg leuk project om mij op professioneel niveau mee bezig te houden.

spaans_in_malaga

John Brunsting: Web developing, SEO en internet marketing

Samen met Richard ben ik binnen Linganet verantwoordelijk voor het ontwikkelen, verbeteren en onderhouden en van de website en webapplicaties. Daarnaast houden wij ons bezig met marketing activiteiten, online campagnes, zoekmachine optimalisatie, etc. Wij werken dus vooral op de achtergrond en je zult als klant dus verder niet zoveel met ons te maken krijgen.

Ook ik ben geen ervaringsdeskundige, maar heb wel een dochter die zich al aan het orienteren is voor een cursus in het buitenland. Daarbij heb ik ook gemerkt dat het aanbod enorm is en dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Deze redenen maken het voor mij extra interessant om bij te dragen aan Linganet, en zo een gebruikersvriendelijke, overzichtelijke tool te creëren zodat wij en anderen straks eenvoudig een geschikte cursus kunnen vinden.

spaans_malaga

Julia Grosspietsch: Trainee landenmanager

Ervaringsdeskundige. Ik ben altijd al gefocused geweest op talen en het buitenland. Ik kom officieel uit Stuttgart, Duitsland, maar heb na mijn studie 4 jaar in Londen gewoont waar ik onlangs gepromoveerd ben in ¨global transformations¨ .. en woon nu sinds kort in Malaga. Na een talencursus bij één van de scholen in Malaga ben ik nu als trainee gestart bij Linganet waar ik mij onder andere bezig zal houden met het opzetten van diverse steden in Spanje: nieuwe scholen bezoeken voor de uitbreiding van onze site, beschrijvingen maken van steden en scholen en onze toekomstige klanten te woord zal staan.

spaans_malaga

Andreea Spanu: Communication & Marketing trainee

I am currently enrolled as an international Master's degree student at the University of Helsinki, Faculty of Social Sciences, specializing in Media and Global Communication.
This is not my first experience abroad since during the last four years I attended universities and participated in internships in several countries of Eastern and Western Europe and in Canada. I have studied and worked in France, Spain and Canada, and I learned first-hand about their cultures, politics, and educational systems. I was also able to practice their languages. To my mind, this has been a great help in becoming a competent and sensitive communication student.
I am highly interested in everything related to communication and communication practices and the great importance they have gained in people's life irrespective of their social status, ethnical background or personal history.  This is why I consider that the trainee position within Linganet goes hand in hand not only with my academic and professional background, but also with my strong interest in discovering other cultures and interacting with people from all over the world!