Junioren/summercamps
Deze cursussen worden aangeboden vanaf 13 jaar en bieden een compleet programma met Spaanse taallessen, onderdak in gastgezinnen of op een campus en een divers activiteitenprogramma waar veelal ook Spaanse jongeren van dezelfde leeftijd aan deelnemen. Lees meer over de juniorenprogramma´s.

Studenten & Scholieren
Een ideale leeftijd om een taalcursus in het buitenland te volgen en zo een fantastische nieuwe ervaring op te doen, en tegelijkertijd je taalkennis flink op te krikken. Een grote verscheidenheid aan cursussen wordt aangeboden vanaf 16 jaar. Klik op de link voor meer informatie.

Middelbare schooljaar in Spanje
Een (deel van je) middelbare schooljaar in Spanje doen?! Diverse mogelijkheden voor uitwisselingsprogramma´s met Spaanse publieke en privéscholen. Lees meer over een high school jaar in Malaga, of neem contact op voor andere opties in Spanje.

Spaans & DELE examen
Cursussen die voorbereiden op het officiële Spaanse DELE examen: De Diplomas de Español como Lengua Extranjera (D.E.L.E., Dipoma´s Spaans als vreemde taal) zijn de enige diploma´s voor non-natives die officieel erkend zijn door het Spaanse ministerie van Educatie en Wetenschap en die het niveau van de Spaanse taal accrediteren. Verder wordt het DELE erkend door bedrijven, kamers van koophandel en publieke of private educatieve ondernemingen wereldwijd.

Spaans & Stages
Omdat de vraag naar stageplaatsen in het buitenland toeneemt (om professionele redenen, CV-building en persoonlijke ontwikkeling en de stageplaatsen die de scholen aanbieden niet echt overvloedig zijn, heeft Linganet besloten om een goed en betaalbaar alternatief op te zetten voor al diegenen die een dergelijke ervaring willen opdoen. Lees meer over onze stageprogramma´s.

Business Spaans
In onze tijd en in deze wereld waar vrije handelsovereenkomsten de zakenwereld aan banden leggen en waar kwaliteit en ontwikkeling hoog worden aangeschreven, hebben diegenen die meer dan één taal spreken absoluut een voorsprong wat carrièrekeuze betreft. Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld en daarom organiseren de meeste scholen ook Business Spaans cursussen die speciaal ingaan op zakelijk taalgebruik, normen en tot -indien gewenst- cursussen die ingaan op specifiek vakjargon.

Cursussen voor docenten Spaans
Hier vind u meer informatie over speciale cursussen voor docenten Spaans, over beurzen voor docenten Spaans en over groepscursussen: met uw leerlingen in Spanje op studiereis/schoolreis.

Spaans voor Senioren
Voor de 50plussers onder ons: omdat ook zij zich graag verstaanbaar willen maken zijn door de talenscholen speciaal voor deze groep 50+ cursussen en programma's opgesteld, compleet met dag- en avondprogramma's, appartementen al dan niet aan het strand, theaterbezoek, autohuur, golfarrangement (in sommige plaatsen): voor alle wensen kan een programma op maat worden samengesteld.

Spaans & Golf
Spaanse cursussen combineren met golf is  ideaal aan de Costa del Sol: in dit verband ook vaak de ´Costa del Golf´ genoemd. Om een cursus Spaans te vinden in de buurt van een golfbaan kunt u het beste een school selecteren in Malaga of Marbella.