Spaans en junior programma´s / ´Summercamp´ voor kinderen en tieners

De meeste talencursussen zijn voor studenten die minimaal 18 jaar oud zijn (in sommige uitzonderlijke gevallen 16), maar:
• Wat als uw kinderen al Spaans hebben geleerd op school en ze willen in de zomervakantie hun talenkennis verbeteren in een leuke omgeving?
• Wat als uw kinderen een nieuwe taal willen leren gecombineerd met vele andere activiteiten?

Het antwoord op deze vragen wordt gegeven door de internationale zomerkampen die worden georganiseerd door de verschillende taleninstituten voor kinderen en tieners tussen de 5 en 18 jaar oud.
Op zulke kampen kan uw kind deelnemen aan een Spaanse cursus in de ochtend (sommige kampen bieden ook Engelse talencursussen aan) en ‘middags kunnen ze hun energie kwijt in allerlei sportactiviteiten (bijvoorbeeld tennis, paardrijden, golfen of zwemmen), kunstprojecten, culturele of muziekworkshops of ze kunnen mee met historische en culturele excursies. Bovendien leren uw kinderen Spaans samen met Spaanse kinderen die deelnemen aan de zomerkampen en Engelse lessen volgen en zij zullen leren op elkaar te reageren en nieuwe, wereldwijde, vriendschapsbanden aanknopen.

De zomerkampen zijn gehuisvest in privéscholen en er is 24 uur per dag begeleiding en toezicht (hierop zijn uitzonderingen mogelijk). Mocht u samen met uw hele gezin de vakantie willen doorbrengen in Spanje, dan kunnen uw kinderen aan het eind van de dag terug naar hun familie na een opwindende dag in het zomerkamp. 

Het juniorprogramma is voor leerlingen/studenten die tussen de 14 en 18 jaar oud zijn. In tegenstelling tot de zomerkampen zijn de juniorprogramma’s alleen voor internationale studenten en deze programma’s worden niet op een ‘all-in-one-campus’ georganiseerd; de studenten eten en slapen op andere plaatsen dan waar de talenschool staat en zij worden niet 24 uur per dag begeleid.

Mocht u op zoek zijn naar een school die dit soort cursussen aanbiedt, kies dan ‘Summercamp programma’ of ‘Junior Programma’ in het drop-down ‘kies cursus’ menu op onze ‘Zoek talenscholen’-site, of ‘contact’ als u nog vragen hebt of meer informatie wenst.