Spaans & Business

In onze tijd en in deze wereld waar vrije handelsovereenkomsten de zakenwereld aan banden leggen en waar kwaliteit en ontwikkeling hoog worden aangeschreven, hebben diegenen die meer dan één taal spreken absoluut een voorsprong wat carrièrekeuze betreft. Spaans is de tweede meest gesproken taal ter wereld (dan spreken we over mensen voor wie Spaans de moedertaal is) na het Mandarijn Chinees; ongeveer 500 miljoen mensen wereldwijd spreken Spaans. Bovendien wordt de vrije markt in Noord Amerika steeds meer bepaald door de Latijns Amerikaanse consumenten die het snelst groeiende marktsegment vormen. Deze bevolkingsgroep is in de Verenigde Staten in één decennium met 60 % gegroeid en verwacht wordt dat hun koopkracht tegen 2013 meer dan 1.3 miljard USD zal bedragen. Daarom zal een Handelscursus Spaans, die bijvoorbeeld kan worden gecombineerd met een standaard cursus of cultuurlessen, je misschien nèt dat voordeel opleveren om de baan van je leven te krijgen ofwel zou je hierdoor meer Spaans sprekende klanten kunnen binnenhalen. 

Als je een school zoekt die Spaanse Handelscursussen aanbiedt, kies dan ‘Business/Commercieel Spaans’ in het drop-down ‘kies cursus’ menu op onze ‘Zoek talenscholen’-site.

Op onze website kun je gemakkelijk zien welke Spaanse taleninstituten:
• voorbereidende handelscursussen aanbieden voor officiële diploma´s, zoals bijvoorbeeld het Diploma de Español de los Negocios;
• officieel zijn goedgekeurd door de Spaanse Kamer van Koophandel;
• officieel zijn goedgekeurd als instituten voor de German Bildungsurlaub; (Studieverlof) (in Duitsland hebben werknemers de mogelijkheid om 5 of 6 dagen per jaar doorbetaald ‘studieverlof’ op te nemen, het zogenaamde Studieverlof [deze wetgeving bestaat niet in Baden-Wurttemberg, Beieren, Saksen en Thüringen]). IAls je belangstelling hebt voor een cursus Spaans als onderdeel van je studieverlof, kijk dan op onze website welke scholen officieel worden erkend door de Duitse overheid door het icoontje voor ‘Bildungsurlaub’ te activeren op onze ‘Zoek talenscholen’-site.

Mocht je nog vragen hebben of meer informatie willen, neem dan gerust contact met ons op.