Andalusië, Spaans en golf

Andalusië is een ideale plek om je cursus Spaans te combineren met golfen: de Costa del Sol in dat verband ook vaak de ´Costa del Golf´ genoemd.

De 'Costa del Golf' loopt van Marbella tot Gibraltar. Hier liggen enkele top golfbanen en vele luxe golfresorts waar beginnende en gevorderde golfers van elk niveau terecht kunnen. Voor sommige banen is een lage handicap vereist, maar in de golfparken kan iedereen terecht. Ook uw niet golfende huisgenoten zullen zich er prima vermaken. Vooral rond Marbella (bij Málaga) en Sotogrande (bij Gibraltar) liggen een groot aantal topbanen en luxe golfresorts. Meer dan 70 golfbanen van wereldklasse en voor elk niveau speler...

Om een cursus Spaans te vinden in de buurt van een golfbaan kunt u dus prima een school selecteren in Malaga of Marbella. Er zijn echter ook een aantal scholen die direct een heel pakket voor u samenstellen waarin u een combinatie van Spaanse les en golf over de week verzorgd krijgt: in dit geval selecteert u in de cursusvinder ¨Spaans & Golf¨.

 

Voor golfbanen in de buurt van Malaga en Marbella kunt u de volgende links bekijken:

Spaans en golf in Malaga (gemiddeld 13km vanaf de taleninstituten in Pedregalejo, Malaga)
Spaanse lessen en golf in Andalusië (zoek diverse golfbanen in de buurt van Malaga en Marbella, Andalusië)