Taal cursus Spaans bij CLIC International House Seville in Sevilla

CLIC International House bevindt zich in een 1800m2 Sevilliaans herenhuis in het centrum van de stad, vlakbij de kathedraal en de winkelstraten; en ernaast, het CLIC ih leraren Trainings Instituut. De school heeft 30 volledig uitgeruste klaslokalen met audiovisueel en interactieve whiteboards, een vergaderzaal, een grote centrale patio en een dakterras, compleet ingericht en uitgerust met zwembad en strandbedden. Verder biedt Clic veel verschillende cursussen aan, zoals bijvoorbaald intensief Spaans, DELE voorbereiding, bedrijfsstages, Spaans voor junioren en tieners, Spaans en Flamenco; en ook een geweldig sociaal activiteiten programma om volledig op te gaan in de Spaanse taal en cultuur!

Hier kun je meer informatie vinden over de talenschool, karakteristieken/kenmerken van de school, de verschillende type onderdak die de school biedt en over de studenten van deze school:


School overzicht: de school, speciale kenmerken, lessen & studenten

Kenmerken:
Andere karakteristieken: Klaslokalen met DVD/TV/Video, computers met gratis internet, wifi, lift, rolstoeltoegankelijk, terras, air conditioning, verwarming.
Jaar oprichting: 1983
Erkenning & kwaliteitskeurmerken: Instituto Cervantes, International House, EAQUALS, FEDELE, EEA, Bildungsurlaub, CSN
Ligging/afstanden: • De dichtsbijzijnde supermarkt is op 1 minuut loopafstand.
• Bars en restaurants zijn voor de school.
Duur lessen: • Groep lessen: 50 minuten
• Privélessen: 50 minuten
Lesboeken en materiaal: Ja, inclusief
Certificaat: Ja, na afronding van de cursus
Maximum aantal studenten op de school: • Maximum aantal studenten hoog seizoen: 380
• Gemiddeld aantal studenten laag seizoen: 270
Aantal studenten per klas: • Maximum aantal studenten per klas: 10
• Gemiddeld aantal studenten per klas: 8
Leeftijd van de studenten: • Minimum leeftijd studenten: 17
• Gemiddelde leeftijd studenten: 25-30
Top 10 nationaliteiten op de school: VS, GB, Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Italië, Nederland, Canada, Scandinavise landen, Korea, Japan.

spaanse-school-in-sevillalearn_spanish_in_sevillespaans-studeren-in-sevillalanguage-schools-in-sevillataalinstituut-sevilla


Aanbod Spaanse taalcursussen

Standaard cursus (20 lessen/week): Deze standaard Spaanse cursus voorziet je in de nodige Spaanse taalvaardigheden. 20 Spaanse lessen per week.
Intensieve Spaanse cursus (30 lessen/week): Deze super intensieve Spaanse cursus is aanbevolen voor studenten die graag in zo kort mogelijke tijd Spaans willen leren, of hun Spaans willen verbeteren. Deze cursus leert je effectieve Spaanse taalvaardigheden (30 lessen/week).
Combi cursus (20+5 indiv. lessen/week): Deze cursus combineert de voordelen van een standaard cursus van 20 lessen per week met individuele lessen (5 lessen/week): de student profiteert zo van Spaanse training op maat. Een ideale optie voor het leren van Spaans vor specifieke en/of professionele doeleinden.
Combi cursus (20+10 indiv. lessen/week): Deze cursus combineert de voordelen van een standaard cursus van 20 lessen per week met individuele lessen (10 lessen/week).
Spaans & Business Spaans (20+10 lessen/week): Deze cursus combineert een standaard cursus van 20 lessen per week met lessen commercieel/business Spaans: de cursus omvat business presentaties in het Spaans, specifieke business woordenschat, onderhandelingen, sociaal-economische kennis, Spaans voor handel en technische doeleinden, etc.

Spaans & DELE voorbereidingscursus (20+10 DELE lessen/week): Deze cursus combineert een standaard cursus van 20 lessen per week met lessen die voorbereiden op het DELE examen: dit programma bestaat uit extra lessen met specifieke training in examen strategieën en technieken gebasseerd op echt materiaal en oefenexamens. CLIC IH is tevens examencentrum in Sevilla voor het DELE examen.

Senioren/50+ course (20 lessen/week): 20 lessen per week + cultureel en vrijetijds programma. Deze cursus concentreert zich op senior studenten en het leren van de Spaanse taal door middel van de belangrijkste tradities en culturele gebeurtennissen in Spanje. Spaanse wijn proeven, de 'Feria of Seville', en Flamenco dansen en Spaans leren als vermaak en persoonlijke verrijking.
Prijs omvat: Aankomst transfer van Seville vliegveld, onderwijs, materialen, welkomstdrankje, sociaal en cultureel programma op 4 middagen of avonden per week, 1 theater avond, 1 maaltijd met een docent, 1 dagexcursie (culturele bezoek, excursies, etc.) Golf facilliteiten en hotel boeking zijn beschikbaar op verzoek.
Junior cursus (20 lessen/week): Taalvakantie voor tieners met een waardevolle Spaanse taal ervaring. 20 Spaanse lessen per week. Tieners worden geplaatst in vriendelijke, zorgzame, Spaanse gastgezinnen. De programma´s omvatten excursies, culturele uitstapjes, activiteiten, en gespecialisseerde Spaanse leraren en monitoren.
Prijs omvat: Transfer van het vliegveld bij aankomst en vertrekt, onderdak in een Spaanse familie op basis van volpension, gedeelde kamer, op loopafstand van de school, onderwijs, cursus materiaal en lesboeken, vrijetijds programma: dagelijkse activiteiten (sporten, excursies, culturele bezoeken, etc.), een halve dag en een hele dag excursie per week.

CLIC International House Sevilla biedt ook de volgende cursussen, neem voor meer informatie, prijzen en reserveringen contact met ons op:

Individuele lessen: Privé of semi-privé lessen die concentreren op de kennis van de student. De inhoud, tijden en start data van deze privé lessen kunnen naar voorkeur van de student worden aangepast: privé lessen of groep lessen van 2 of 3 studenten.
Spaanse & Stage (onbetaald): 2 tot 4 weken Spaanse cursus (20 lessen/week) & 8-12 weken stage. Door middel van het Spaans en Stage programma kunnen buitenlandse studenten professionele ervaring op doen terwijl ze tegelijktijd hun Spaans verbeteren in een werk omgeving.
Deze optie bevat een stage van 8-12 weken bij een Spaans bedrijf. Buitenlandse studenten worden geplaatst in bedrijven die passen in hun ervarings- en opleidingsprofiel en doen op die manier multiculturele ervaring op. Daarnaast ontwikkelen ze ook een waardevol internationaal professioneel netwerk. De stages in Seville zijn beschikbaar in verschillende sectoren. Het programma omvat het opzetten van een CV in het Spaans, advies en begeleiding gedurende het verblijf, etc.
Spaans & Flamenco (20+4 lessen/week): 20 Spaanse lessen per week + 4 Flamenco lessen per week: Een geweldige ervaring waarbij je Spaans leert terwijl je de Spaanse cultuur ervaart door middel één van de meest facinerende culturele elementen; Flamenco muziek en dans. Je krijgt een theoretische en praktische instructie in een professionele Flamenco academie die deel uitmaakt van het Flamenco Dans Museum van Sevilla.
Groepsprogramma's: Prijzen, data, dienstregeling, duur & cursus inhoud naar voorkeur van de groep. Neem contact met ons op voor meer informatie.

spaanse-school-in-sevillalearn_spanish_in_sevillespaans-studeren-in-sevillalanguage-schools-in-sevillataalinstituut-sevilla


Onderdak

Aankomst op: Zondag vóór aanvang van de cursus
Vertrek op: Zaterdag na afronding van de cursus
Transfers van/naar vliegveld mogelijk: ja (tegen extra betaling)

Spaanse gastgezinnen: De gastgezinnen voor studenten van clic International House worden geselecteerd op verschillende criteria: locatie, de kwaliteit van het onderdak, meubilair, uitrusting en maaltijden. Gezinnen zijn ook geselecteerd op basis van hun gastvrijheid en positieve feedback van studenten. Wekelijkse vervanging van linnengoed en schoonmaak is inbegrepen. Hoewel je je eigen sleutels krijgt en je kunt komen en gaan wanneer je wilt, dien je wel een aantal regels en tijden - met name voor de maaltijden - te respecteren.
Kamer in een gedeeld appartement: Gedeelde flats worden aan CLIC International House aangeboden door de lokale bevolking die hun appartement graag willen delen met onze studenten. Net als bij gastgezinnen, is deze accommodatie zorgvuldig geselecteerd op een aantal criteria. Bij dit type onderdak heb je volledige vrijheid en toegang tot alle faciliteiten, keuken, badkamer, enz. Deze formule is een uitstekende oplossing voor wie op zoek is naar onafhankelijkheid, maar die nog steeds thuis Spaans willen oefenen.
Student residences: De CLIC IH studentenresidenties bevinden zich in het hart van het historische en commerciële centrum van Sevilla en op loopafstand van de school. Sevilla heeft drie residenties: ¨El Rinconcillo¨, ¨Segovias¨ en ¨Infantes¨. Iedere residentie heeft één-en tweepersoonskamers verdeeld tussen zes tot vijftien studenten. De kamers zijn volledig uitgerust, self-catering, beschikken over een keuken, een grote woonkamer en alle toebehoren.

Activiteiten

Naast de Spaanse lessen, biedt de school ook diverse activiteiten aan, een aantal voorbeelden: rondleiding en welkomstdrankje; geschiedenis van kunst; Sevillana danslessen; Spaanse film; kooklessen; bezoek aan het kathedraal en ¨La Giralda¨; bezoek aan Reales Alcazares; bezoek aan  de Roman ruins Italica; bezoek aan het museum van schone kunst, Flamenco show.

spanish-language-schools-sevillaspanish-courses-international-housespaanse-cursussen-international-housespaans-in-sevilla


Feestdagen 2013

7 januari, 28 februari, 28 & 29 maart, 17 april, 1 & 30 mei, 15 august, 12 october, 1 november, 6 & 9 december.

Op feestdagen worden er geen lessen gegeven. Alleen een van de lessen kan worden ingehaald.

 
Cursus 1 wk 2 wkn 3 wkn 4 wkn 12 wkn 16 wkn 24 wkn 32 wkn 44 wkn Extra wk
Standaard Taal Cursus: 20 lessen/week 175,00 335,00 495,00 640,00 1.740,00 2.320,00 3.600,00 4.880,00 6.800,00 160,00
Intensief+ taalcursus (30 lessen/week) 273,00 525,00 767,00 968,00 2.844,00 3.792,00 5.728,00 7.664,00 10.568,00 242,00
Combi I (20+5 privelessen/week) 375,00 735,00 1.095,00 1.440,00 4.320,00 5.760,00 8.640,00 11.520,00 15.840,00 360,00
Combi II (20+10 privelessen/week) 575,00 1.135,00 1.695,00 2.240,00 6.720,00 8.960,00 13.440,00 17.920,00 24.640,00 560,00
Spaans & Business/commercieel Spaans (20+10/week) - - - 1.060,00 - - - - - -
DELE Examen voorbereidingscursus (30 lessen/week) - - - 960,00 - - - - - -
Senior/50+ Cursus (20 lessen/week) - 535,00 695,00 855,00 2.135,00 2.775,00 4.055,00 5.335,00 7.255,00 160,00
Junior Programma´s (20 lessen/week + onderdak+activiteiten programma) - 1.039,00 1.522,00 1.942,00 5.638,00 7.486,00 11.182,00 14.878,00 20.422,00 462,00
Privéles (20 lessen/week) 800,00 1.600,00 2.400,00 3.200,00 9.600,00 12.800,00 19.200,00 25.600,00 35.200,00 800,00
Huisvesting opties 1 wk 2 wkn 3 wkn 4 wkn 12 wkn 16 wkn 24 wkn 32 wkn 44 wkn Extra wk Extra dag
Gedeeld appartement met Spanjaarden SR 100,00 200,00 300,00 400,00 1.200,00 1.600,00 2.400,00 3.200,00 4.400,00 100,00 20,00
Gedeeld appartement met Spanjaarden DR 85,00 170,00 255,00 340,00 1.020,00 1.360,00 2.040,00 2.720,00 3.740,00 85,00 20,00
Studenten residencia (individuele kamer) 160,00 320,00 480,00 640,00 1.920,00 2.560,00 3.840,00 5.120,00 7.040,00 160,00 30,00
Studenten residencia (gedeelde kamer) 120,00 240,00 360,00 480,00 1.440,00 1.920,00 2.880,00 3.840,00 5.280,00 120,00 25,00
Gastgezin (Individuele kamer, halfpension) 160,00 320,00 480,00 640,00 1.920,00 2.560,00 3.840,00 5.120,00 7.040,00 160,00 30,00
Gastgezin (Individuele kamer, volpension) 200,00 400,00 600,00 800,00 2.400,00 3.200,00 4.800,00 6.400,00 8.800,00 200,00 36,00
Gastgezin (gedeelde kamer, halfpension) 130,00 260,00 390,00 520,00 1.560,00 2.080,00 3.120,00 4.160,00 5.720,00 130,00 30,00
Gastgezin (gedeelde kamer, volpension 170,00 340,00 510,00 680,00 2.040,00 2.720,00 4.080,00 5.440,00 7.480,00 170,00 36,00
Privé appartement (1p) 360,00 720,00 1.080,00 1.440,00 4.320,00 5.760,00 8.640,00 11.520,00 15.840,00 360,00 75,00
Opties 1 wk 2 wkn 3 wkn 4 wkn 12 wkn 16 wkn 24 wkn 32 wkn 44 wkn Extra wk
studenten residence:privé badkamer 32,00 64,00 96,00 128,00 384,00 512,00 768,00 1.024,00 1.408,00 32,00

Steffi Kojin (The Netherlands)

· What do you like the most about Seville?
The sun, the air of joy, the kindness of people and the river.
I also like the Guadalquivir river and the fact that there are lots of things to do for both young and older people.

· What surprises more about Seville’s way of life?
The Semana Santa 8 The holy week) and they way people like celebrations.

· What did you like the most of your Spanish course at clic ih?
That one does not only learn Spanish, one learns about culture.

· How much do you feel you have improved your Spanish level?
Now, I dare speaking! I do not feel communication barriers like before.

· What surprised you from the way we teach at clic?
The fact that they correct errors while you practice and having native teachers.

· Did you make lots of friends in clic?
Yes, I made lot of friends in clic student residence too!

· Just 3 words to summarize your stay and your experience in Seville.
Fiesta. Sangria. Learning.


Niegel Hanki (UK)

· What do you like the most about Seville?
The architecture and the atmosphere of the city centre.

· What surprises more about Seville’s way of life?
The schedule, and people do not take any nap despite they get up early.

· What did you like the most of your Spanish course at clic ih?
The other students, the atmosphere of the school, the teachers and their sense of humour (they know how to make class enjoyable). I also like very much the social and cultural programme.

· How much do you feel you have improved your Spanish level?
Now, I recognize basic structures, I think I do undertand better the spoken language.

· What surprised you from the way we teach at clic?
In comparison with what I did before, here, you learn how to understand and think in Spanish instead of learning by heart.

· Did you make lots of friends in clic?
Yes, especially the owner of my accommodation.

· Just 3 words to summarize your stay and your experience in Seville.
Fun. Constructive. Pleasant.